Een website voor kleine bedrijven bouwen

Brompton staat voor je klaar! Of je nu pas net ondernemer bent die goede ideeën wil delen of een veteraan bent die zijn/haar online aanwezigheid wil uitbreiden, met het Brompton-thema krijgt je website meer aandacht.

Bekijk de documentatie over Brompton om te ontdekken hoe je je website eruit kan laten zien zoals in deze demo.

Gepubliceerd door mimispannenkoeken@outlook.com

Wat is er allemaal veranderd ? Inmiddels zijn we een jaar ; en wie dacht dat#corona# nog een klein onschuldig virus was , had het mis : het zetten alle Pannenkoeken op zijn kop ! Hoe is Mimi hiermee omgegaan en wat doet Mimi nu anders ? Welke andere keuzes heeft Mimi gemaakt ? En hoe gaat nu met Mimi’s Pannenkoeken ? Mimi zit ondertussen al bijna 10 jaar in het vak , eigenlijk alweer een feestje waard ! Ik heb al ontzettend veel rijkelijk bestrooide Pannenkoeken dagen mogen organiseren , maar ik heb ook gemerkt wat er verbeterd mag worden en waar mijn hart sneller van gaat kloppen . LAAT DE CONTROLE LOS EN BELEEF DE MOOISTE SMAAKBELEVING! Afgelopen periode heb ik gewerkt aan een nieuwe website voor Mimi , is mijn kantoor in Obdam klaar en is mijn werkplek en opslag heerlijk opgeruimd en verbeterd . Heb je in de periode hulp nodig bij het organiseren van een lunch , feest of heerlijke Smuldag , wellicht kan ik ( weer ) iets voor jullie betekenen ? Blijf me volgen en check mijn nieuwe website !

X